Partybus (Kroegen) tocht

Written by
partybussen

Partybus

Wij hebben zelf geen partybussen, maar bieden een geheel verzorgde tour aan voor een groep, dit is inclusief dranken, alcolholisch en non-alcoholische dranken, chauffeur, DJ en begeleiding. Wij stoppen bij belangrijke en erg leuke kroegen in Suriname, waar wij de bus stil zetten uitstappen en deze kroeg bezoeken. De tour duurt twee uur.

U hoeft dus geen contact met ons te maken indien u alleen geinteresseerd bent in uitsluitend een partybus. De tour is voor ongeveer 20 tot 30 personen.

Meer informatie over deze tour vindt u in het tabblad touromschrijving.

Tourbeschrijving:

partybus 5Bent u in een groep en wilt u graag een Partybus tour doen? Dat is bij Jenny Tours mogelijk, al vele jaren organiseren zijn met veel succes en plezier avondritten met de Partybus. U kunt kiezen uit 2 uurtjes rijden en de stad verkennen of 2 uurtjes rijden met een kroegentocht inbegrepen. In de bus is er de alcoholische mixdrank Caiparinha aanwezig en frisdrank. U zult de avond van uw leven hebben op de partybus met onze fantastische DJ, die de leukste beats draait.  

Er wordt drinken ingekocht voor 20 personen, indien u met meer personen komt is de drankvoorraad beperkt. Op = op. Echter voor 20 personen moet het wel voldoende zijn. Er is ruimte voor maximaal 50 personen op de bus.
De prijs is per bus (en dus niet per persoon).

Ophaalpunt naar keus afzetpunt naar keus binnen Paramaribo.

Prijzen, (Online) Boeken of Reserveren

Online boeken of reserveren In het onderstaande formulier, kunt u de tour boeken, indien u slechts wilt reserveren (verplicht uzelf tot niks), klik dan als betaaldmethode: “reserveren”.

[catalog-product id=’2776′]

Meeneemlijst

  • uitgaanskleding

Vertrekdata

Informeer per mail of telefonisch

Contact / Vragen?

[formidable id=4 title=true description=true]
Article Categories:
Eendaagse Tours

Comments

Shares