Paintball

Written by

Paintball

 

Avontuurlijk in Suriname kan je Paintballen! In Lelydorp of in de Savanne trekken wij ten strijde tegen elkaar. U dient over een hoge dosis andrenaline te bezitten en tevens dient u kalm te kunnen mikken op de tegenstander.

Paintballen in Suriname is ideaal ook voor teambuilding of leuk met je studentenhuis! Veiligheid staat uiteraard voorop, je krijgt duidelijke instructies en uitleg hoe je de wapens op een veilige manier moet gebruiken.

Uiteraard moet je ook tegen een stootje kunnen, echter onze wapens zijn instelbaar op impact, dit betekent dat de verfkogels niet extreem hard je zullen raken. Deze tour is niet voor watjes!
Meer informatie over deze tour vindt u in het tabblad touromschrijving


br>

Tourbeschrijving:

paintball 6Voor de echte avonturier is er ook paintbal in Suriname, vanuit Paramaribo vertrekken wij vroeg in de ochtend naar Lelydorp waar wij na een klein ontbijtje de baan betreden. Hier worden wij voorzien in een training en voornamelijk veiligheidsvoorschriften. Vervolgens kan het echte werk beginnen, twee teams zullen tegen elkaar strijden om beurten. Duiken, rollen en schieten met de paintballs. Er wordt tevens voorzien in een middag-maaltijd, in de middaguren gaan wij weer richting Paramaribo.  

Voorzien van: pakken, maskers en geweren. Beperkt (voldoende) aantal paintballetjes, bijkopen is mogelijk.

Vertrek vanaf 6 personen
Vanaf 15 jaar

Prijzen, (Online) Boeken of Reserveren

Online boeken of reserveren

[catalog-product id=’2775′]

Vertrekdata

Op aanvraag vanaf 6 personen

In het touroverzicht kunt u de geplande vertrek data vinden

Contact / Vragen?

[formidable id=4 title=true description=true]

Het Paintball-veld is in Lelydorp:
[wpgeo_map]

Article Categories:
Eendaagse Tours

Comments

Shares