Over ons | Referenties

Wij zijn Jenny Tours Suriname, een reisorganisatie met een nieuwe kijk op toerisme, samen met 14 jaar ervaring op de toeristische markt. Bij ons is het vertrekpunt de toerist, wij garanderen specialisme, wij garanderen vertrek, wij garanderen geslaagde tours!

Wie zijn wij?

Jennever John
Een Boslandcreoolse, een Kwinti afkomstig uit Witagron. Werkzaam geweest bij STINASU (Stichting Natuurbehoud Suriname) en daar kennis gemaakt met het toerisme. Jennever heeft een sterke binding met haar familie in het binnenland van Suriname, met heel plezier leidt ze mensen rond in haar eigen dorp Witagron maar ook in rest van Suriname. Jennever heeft veel natuurkennis door haar achtergrond, is goed bekend en beroemd in het binnenland van Suriname.  Witagron is het havendorpje naar de Raleighvallen, doordat Jennever haar eigen boot en buitenboord machine heeft liggen is deze tour haar specialiteit.

Jan van Swaaij
een Nederlander, afgestudeerd met de titel BSW te ‘s-Hertogenbosch die al 9 jaar in Suriname actief is in het gebied van toerisme. Directeur van het stagebureau: www.suristage.com en huizen-site: www.huisvesting-suriname.com. Draaide in Suriname vele grote projecten; waaronder het Twinning-Project: www.mibari.com vanuit zijn stichting Delicate Drops. In 2008, startte Jan van Swaaij het succesvolle Suristage Tours, goedkope studentenreizen voor de Nederlandse student in Suriname. Jan kreeg hierdoor de bijnaam: “Jan de Stageman”.
On the tourism industry in Suriname: “This game is a game where, if ya don’ mind sharp, ya lose ya consciousness.” — Jan van Swaaaij

 

Ons kantoor is gevestigd aan de Waterkant 5c in het gebouw van BROKI.

Wij hebben ons gespecialiseerd op 7 locaties, voor elk hebben we een gespecialiseerde site gemaakt met daar meer informatie over de locatie, een meeneemlijst en een gedetailleerd programma :
www.raleighvallen.com
www.blanche-marie.com
www.dolfijn-kaaiman.com
www.galibi-suriname.com
www.matapica.com
www.brownsberg-suriname.com
www.bigi-pan.com
www.boven-suriname.com

Wij zijn te bereiken op +597 8858495 |
of op info@suriname-tour.com

Referenties:

Hallo Jan en Jenny,
Mogen wij jullie ontzettend bedanken voor de leuke trips die jullie voor ons verzorgt hebben? Wij hebben ontzettend genoten en zullen jullie bij iedereen aanraden. De volgende keer dat we weer in Suriname zijn, zullen we zeker aan jullie denken. Mochten jullie weer eens in Nederland zijn, kom gerust een keer langs bij ons in enschede, jullie zijn van harte welkom! We zorgen er wel voor dat er rijst met kip is voor Jenny.
Groetjes
Daniela en Rabin

 

Jennifer,

Nogmaals bedankt voor het lekker eten wat je voor ons gekookt hebt en het lekkere vis die je voor mij klaargemaakt hebt. En natuurlijk al het vis die je ons meegegeven hebt.

 

 Hi jan,

Many thanks for organising the tour, we enjoyed it very much and were able to see a turtle laying her eggs almost immediately. Halley was very sensitive to the turtle and we appreciated that.
Thanks again for a great trip.

Tracey

 

Hoi Jenny,

Nogmaals, we hebben enorm van de trip naar de
Raleighvallen en Galibi genoten.Misschien zien we elkaar in de toekomst
weer eens bij een volgende trip!

Vriendelijke groeten, Jan en Antoinet.


Shares