Jeep Safari

Written by

Jeep Safari

Het savannegebied is een tropisch graslandschap dat gedurende het hele jaar een hoge temperatuur kent.

Neerslag is 50 tot 150 cm per jaar, hetgeen in meer gematigde gebieden genoeg zou zijn om een gesloten bosgebied te vormen, maar niet in deze tropische gebieden waar de verdamping veel hoger is.

Dit is het ideale gebied om wild te spotten, om met een op sommige stukken op sluipsnelheid te rijden maar ook op sommige stukken door de Savanna te crossen door het mulle zand waar wij de 4WD op zijn volste capaciteit inzetten en benutten.

U mag vanuit de bak van de pickup de tour deelnemen, lekker achterin in het zonnetje, terwijl de chauffeur zijn stuurkunsten vertoont.

 

 


br>

Tourbeschrijving:

Op een onvergetelijke manier maakt u kennis met de wilde natuur van Suriname. Met een busje (4WD) of Jeep (4WD) reizen we door de natuur en komen we op mooie, culturele, en historische plekken. Onderweg zullen er veel stops gemaakt worden om de natuur volledig in u op te kunnen nemen en om op mooie locaties een maaltijd te nuttigen.

Tijdens deze spectaculaire trip doorkruis je de meest ontoegankelijke delen van het savannegebied. Leer de prachtige omgeving en haar verschillende vegetaties op een uitdagende manier kennen. Ook word je welkom geheten in een inheems dorp en is er de mogelijkheid tot een verkoelende duik in een van de vele kreekjes. Voor de avonturiers onder ons is er de optie om het stuur over te nemen en je rijvaardigheid in de jungle te trainen.


Daarnaast zal u onder begeleiding van de gids veel boeiende verhalen en anekdotes te horen krijgen over de omgeving en Suriname. Ook word u welkom geheten in een inheems dorp en is er mogelijkheid tot een verkoelende duik in een van de vele kreekjes. Voor de avonturiers onder ons is er de optie om het stuur over te nemen en uw rijvaardigheid in de jungle te trainen.
De tour begint bij t’ vat of u wordt die dag tussen 8:00 en 8:30 opgehaald op een locatie naar uw keuze.
De tour zal 7 uur duren en rond een uur of 16:00 uur zal u weer terug zijn in Paramaribo.

Transport: 4 Wheel Drive of 4WD Bus
Reistijd: ongeveer: 2 uur
Duur: ongeveer: 7 uur.

Prijzen, (Online) Boeken of Reserveren

Online boeken of reserveren. In het onderstaande formulier, kunt u de tour Jeepsafari boeken, indien u slechts wilt reserveren (verplicht uzelf tot niks), klik dan als betaaldmethode: “reserveren”.

[catalog-product id=’2710′]

Meeneemlijst

  • bad/handdoek
  • zwemkleding
  • wandelschoenen
  • watersandalen
  • zonnebrandmiddel
  • hoed of pet
  • muggen repellent
  • lange broek
  • t-shirt met lange mouwen

Vertrekdata

Dagelijks vanaf 2 personen

In het touroverzicht kunt u de geplande vertrek data vinden

Contact / Vragen?

[formidable id=4 title=true description=true]

De Jeepsafari speelt voornamelijk af in het savanne-gebied van Suriname:
[wpgeo_map]

Article Categories:
Eendaagse Tours

Comments

Shares