Groeps & Rondreizen door Suriname

Tourist Tours biedt geheel verzorgde reizen op maat, maar net even anders dan het reguliere aanbod. Op deze wijze reizen scheelt veel in uw zak. U voorziet uzelf van uw eigen verblijf in Paramaribo, naar eigen keus, budget en smaak maar kiest voor het volledig verzorgde (all inclusief) pakket naar de binnenlanden van Suriname. En dat het voordelig is dat kunnen wij u vertellen, alle locaties van Suriname voor 15 dagen volledig verzorgd v.a. 750 euro per persoon!

U voorziet het aantal personen en u stelt uw eigen pakket samen, indien gewenst bieden wij ook tickets tegen groepskorting aan. U vliegt dan met de Trusted Wings van Surinam Airways naar Paramaribo.

De data voor binnenlandreizen kunt u zelf samenstellen, de verschillende tours uit de onderstaande pakketten mogen gespreid worden over een maximale tijdspanne van 6 maanden, volgorde van de reizen tevens zelf te bepalen door de groep. Alle deelnemers moeten steeds tegelijkertijd participeren aan de tour.

Onderstaande onze verschillende pakketten met daarbij de prijzen, indien interesse kunt u contact opnemen middels het contactformulier of bellen +597 8858495.


Shares