Bezoek Dan Ta Bai

U kunt Dan Ta Bai op 4 verschillende manier bezoeken:

  • Geheel verzorgd
  • Backpacker
  • Camping
  • of eigen gelegenheid

U kunt hieronder meer lezen en u verdiepen over de verschillende mogelijkheden voor uw bezoek aan Dan Ta Bai, en kijken welke mogelijkheid het beste bij u past.

Dan Ta Bai geheel verzorgd

.

1. Geheel verzorgd

Als u ervoor kiest geheel verzorgd naar Dan Ta Bai te gaan dan kiest u voor een stukje luxe en vakmanschap. Uitstekende maaltijden, vervoer, service, activiteiten en gidsen. U kunt optimaal genieten en tot rust komen van de prachtige natuur en slaapt in heerlijke uitstekende bedden. U stelt samen met de lokale gidsen het programma samen zodat u kunt genieten zoals U wilt genieten.

Deze tour wordt geadviseerd voor studenten en toeristen.

Klik hier om meer te lezen over de geheel verzorgde tour naar Dan Ta Bai.

.

Dan Ta Bai Camping

.

2. Camping

Mocht u ervoor kiezen om te campen op Dan Ta Bai, dan is dat geheel mogelijk. Wij hebben ruimte voor tenten en er zijn tevens

hangmatkampen te huur. Tevens verhuren wij keukens met uitgebreid kookgerei aanwezig. U kunt dit alles ook op maat leveren. Dan Ta Bai is volledig per auto te bereiken via de weg, maar u kunt ook per boot komen via Atjoni. Op Dan Ta Bai aangekomen kunt u in overleg met de beheerder uw mogelijke activiteiten bepalen.

U kunt hier meer lezen over de camping mogelijkheden op Dan Ta Bai.

.

.

3. Als Backpackerbackpacker dan ta bai

U reist rond in Suriname, u leeft en woont in uw rugzak. Dan Ta Bai is een ideale locatie om uw hangmat of tentje te knopen en vanuit deze locatie te reizen of doorreizen. Vanuit Dan Ta Bai kunt u de vele dorpen bezoeken aan de Boven Suriname Rivier. Het voordeel van Dan Ta Bai is dat het Voordelig Veilig en Betrouwbaar is. U kunt u eigen maaltijden bereiden of er kan gekookt worden voor u. Dan Ta Bai heeft verschillende uitdagende activiteiten speciaal aangepast voor backpackers. De meeste backpackers kiezen voor vervoer via een busje op de Saramaccastraat, een enkele reis kost ongeveer 45 SRD.

U kunt hier meer lezen over de backpackers mogelijkheden op Dan Ta Bai.

.

.

4. of op Eigen gelegenheid

Of u Surinamer, Toerist of Student bent, met een 4X4 bereikt u dan Ta Bai per auto of met een Saramacca-busje. Uw programma is vrij, u bepaalt wanneer u komt en u bepaalt wanneer u vertrekt.  U bepaalt uw eigen vakantie op Dan Ta Bai. Reist u door of blijft u genieten van de activiteiten, u bepaalt het. Ter plaatse kunt u gebruik maken van een kokkin of zelf koken. Het personeel van Dan Ta Bai is gastvrij en staat voor u klaar.

U kunt hier meer lezen over reizen op eigen gelegenheid naar Dan Ta Bai

.

.

.

.
Dan Ta Bai


Shares