Berg en Dal – Adventure

Written by

Canopy

De geschiedenis van Berg en Dal begint in 1713, wanneer er een militaire post gevestigd wordt om de plantages die aan de Suriname rivier liggen te beschermen tegen Marron aanvallen vanuit het Zuiden.

Hierna werd naar goud gemijnd in het gebied en vervolgens werden er plantages aangelegd, eerst suikerriet en later een houtplantage.

Hedendaags is er een prachtig resort en adventure centrum gebouw, gericht op de toerist zowel als de lokale Surinamer. Het resort en het action centre hebben ruim 6 miljoen euro gekost, waarvan een flink deel is bijgedragen door het Nederlandse ministerie van Ontwikkelingssamenwerking. Berg en Dal is een erg populaire bestemming voor zowel het Adventure Centre als het Resort.


br>

Tourbeschrijving:

Na een rit van anderhalf uur bereik je een prachtig bergachtig gebied waar de Surinamerivier tussen slingert. Hier kun je uitgebreid genieten van de adembenemende schoonheid van het regenwoud en de oude plantage bezoeken. Ook de avonturiers zullen zich hier niet vervelen. Zo kun je bij Berg en Dal kajakken, wandelen en canopy-abseilen. Berg en Dal is tevens de plek waar de eerste kabelbaan van Suriname is gebouwd.

Op deze dagtour ga je abseilen en kayakken. Je reist met de personeelsbus van Berg en Dal opstapplaats bij Krasnapolski om 6.45 uur. Soms is dit afwijkend. Niet elke dag gaat er mee een tour naar Berg en Dal, dus informeer naar de beschikbaarheid. Dit is de enige tour ZONDER lunch, eten en / of snacks. U betaalt slecht voor de activiteiten en transport.

let op! Deze tour betreft het Berg en Dal action centre, voor verblijf in het resort kunt U momenteel nog niet boeken bij ons. Het maximum gewicht voor deelnemers bedraagt 90 kilo en er is een maximum leeftijd van 60 jaar.


Prijzen, (Online) Boeken of Reserveren

In het onderstaande formulier, kunt u de tour naar de Berg en Dal Adventure boeken, indien u slechts wilt reserveren (verplicht uzelf tot niks), klik dan als betaaldmethode: “reserveren”.

[catalog-product id=’2736′]

Meeneemlijst

  • paspoort (U passeert een checkpoint)
  • bad/handdoek
  • zwemkleding
  • gesloten schoenen
  • watersandalen
  • zonnebrandmiddel
  • muggen repellent

Vertrekdata

Elke dag vertrek vanaf 3 personen

In het touroverzicht kunt u de geplande vertrek data vinden

Contact / Vragen?

[formidable id=4 title=true description=true]

Berg en Dal ligt in Suriname op de volgende locatie:
[wpgeo_map]

Article Categories:
Eendaagse Tours

Comments

Shares